Sala de premsa

Arranquen a Tarragona les formacions sobre productes menstruals reutilitzables a farmacèutics i farmacèutiques

query_builder   8 novembre 2023 13:15

settings_input_antenna Convocatòria

Arranquen a Tarragona les formacions sobre productes menstruals reutilitzables a farmacèutics i farmacèutiques

  1. El Govern distribuirà gratuïtament a través de les farmàcies productes menstruals reutilitzables a una població potencial de 2,5 milions de dones de Catalunya.
  2. Es podrà escollir entre una copa, unes calces menstruals o compreses de tela a través d’un codi QR que es trobarà dins l’aplicació La Meva Salut, a partir del primer trimestre de 2024
  3. La jornada de formació a Tarragona es farà demà dimecres 8 de novembre a la seu del Col·legi de Farmacèutics de Tarragona (Carrer Enric d’Ossó, 1)

El Departament d’Igualtat i Feminismes i el Consell de Col·legis de Farmacèutics de Catalunya organitzen aquest dimecres 8 de novembre les primeres formacions territorials dirigides a farmacèutics i farmacèutiques sobre equitat menstrual i l’ús de productes menstruals reutilitzables.

Les farmàcies seran les encarregades, durant el primer trimestre de 2024, de la distribució gratuïta i universal de productes menstruals reutilitzables a totes les dones i persones menstruants de Catalunya.

La jornada de formació a Tarragona es farà a les 13:30 hores a la seu del Col·legi de Farmacèutics de Tarragona (Carrer Enric d’Ossó, 1).

Aquesta jornada té l’objectiu de donar a conèixer el funcionament de la distribució dels productes, resoldre dubtes i reforçar les competències del personal farmacèutic a l’hora d’oferir informació sobre la menstruació i el cicle menstrual i acompanyar en la tria dels productes.

La secretària general del Departament d’Igualtat i Feminismes, Georgina Oliva, atendrà els mitjans de comunicació a les 13:15 hores, just abans de l’inici de la formació.

A l’acte també hi participaran la directora dels serveis territorials d’Igualtat i Feminismes, Eva Ferran, i la directora de l’Institut Català de les Dones, Èlia Soriano.

Acreditacions: Els mitjans interessats s’han d’acreditar enviant un correu electrònic a premsa_tarragona.presidencia@gencat.cat amb el nom, DNI, i mitjà pel qual treballen.


Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia