Sala de premsa

La consellera Ubasart presenta les noves accions del Departament en matèria de mediació i gestió alternativa de conflictes

query_builder   17 novembre 2023 10:30

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera Ubasart presenta les noves accions del Departament en matèria de mediació i gestió alternativa de conflictes

La consellera de Justícia, Drets i Memòria, Gemma Ubasart i González, acompanyada de la directora general de Dret, Entitats i Mediació, Immaculada Barral; i de la directora del Centre de Mediació de Catalunya, Elisabeth Saltor; presentaran en roda de premsa les properes accions del Departament de Justícia, Drets i Memòria en l’àmbit de la mediació i la gestió alternativa de conflictes. En el transcurs de la roda de premsa es presentarà també la nova campanya de Mediació, així com l’espot publicitari.

La presentació tindrà lloc divendres, 17 de novembre, a les 10:30 h, a la sala polivalent del Districte Administratiu de la Generalitat de Catalunya (entrada per Carrer del Foc, 57).

Els mitjans interessats a assistir a la visita s’hauran d’acreditar a través del correupremsa.justicia@gencat.catabans d’avui dijous, 16 de novembre, a les 17 h, especificant-hi nom, cognoms, DNI i el mitjà de comunicació.
ACTE:

Presentació de noves accions en matèria de mediació i gestió alternativa de conflictes


DIA:


Divendres 17 de novembre de 2023


HORA i LLOC:


10:30 h


Departament de Justícia, Drets i Memòria

Districte Administratiu

Carrer del Foc, 57

08038 Barcelona

(Cal acreditació prèvia)


10:30|La consellera Ubasart presenta les noves accions del Departament en matèria de mediació i gestió alternativa de conflictes. C. del Foc, 57|Barcelona (Barcelonès)

La consellera de Justícia, Drets i Memòria, Gemma Ubasart i González, acompanyada de la directora general de Dret, Entitats i Mediació, Immaculada Barral; i de la directora del Centre de Mediació de Catalunya, Elisabeth Saltor; presentaran en roda de premsa les properes accions del Departament de Justícia, Drets i Memòria en l'àmbit de la mediació i la gestió alternativa de conflictes.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia