Sala de premsa

El director del SOC presideix la constitució del Consell territorial d'ocupació del Camp de Tarragona

query_builder   21 novembre 2023 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El director del SOC presideix la constitució del Consell territorial d'ocupació del Camp de Tarragona

El consell té com a missió impulsar, coordinar i desenvolupar conjuntament polítiques d’ocupació adaptades a les necessitats del territori

El director del SOC, Juan José Torres i López, presidirà demà a les 10:30h la constitució del Consell territorial d’ocupació del Camp de Tarragona. Aquest organisme està format per representants dels agents socials, econòmics i ens locals de la vegueria amb l’objectiu d’impulsar, coordinar i desenvolupar conjuntament polítiques d’ocupació adaptades a les necessitats del territori.

La constitució del Consell tindrà lloc la Delegació de la Generalitat a Tarragona (Carrer de Sant Francesc, 3). Hi assistiran el delegat del Govern, Àngel Xifré i Arroyo; i el director dels serveis territorials d’Empresa i Treball, Jordi Fortuny i Guinart. A les 11:15h els mitjans gràfics podran agafar imatges de la reunió i un cop acabada es farà una fotografia de grup i s’atendrà els mitjans de comunicació.

El consell territorial és un dels organismes previstos a l’acord de la concertació territorial que el Departament d’Empresa i Treball, a través del SOC, ha impulsat per tal de desplegar estratègies adaptades a les característiques del territori.

1  

Fitxers adjunts

Convocatòria de premsa

Convocatòria de premsa
DOCX | 56298

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia