Dijous 23 de novembre, a les 17.00 hores, la consellera de Cultura, Natàlia Garriga, acompanyada de l’alcalde de Tortosa, Jordi Jordan, i la responsable territorial a Catalunya de la Fundació ”la Caixa”, Patrícia Alocén, visitarà les recents obres de restauració de la muralla del Rastre de Tortosa, realitzades en el marc del programa Temps de Gòtic.

Unes obres que han consistit en la restauració del monument i en la construcció de l’accés al renovat camí de ronda, el qual ha permès recuperar el pas de ronda medieval i el trànsit dels vianants.

Durant la visita, que anirà a càrrec dels arquitectes responsables del projecte, s’explicaran també les altres actuacions del programa Temps de Gòtic a Tortosa, que es duran a terme en els Reials Col·legis i la Catedral de Tortosa.


17:00|La consellera Garriga visita les obres de restauració de la Muralla de Tortosa. Muralla medieval del Rastre. Tram part alta de Santa Clara|Tortosa (Baix Ebre)

La consellera de Cultura, Natàlia Garriga, acompanyada de l'alcalde de Tortosa, Jordi Jordan, i la responsable territorial a Catalunya de la Fundació "la Caixa", Patrícia Alocén, visitarà les recents obres de restauració de la muralla del Rastre de Tortosa, realitzades en el marc del programa Temps de Gòtic.