Sala de premsa

El conseller de Salut visita el primer PET/RM assistencial públic de l'Estat, ubicat a l'Hospital de Bellvitge

query_builder   23 novembre 2023 13:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller de Salut visita el primer PET/RM assistencial públic de l'Estat, ubicat a l'Hospital de Bellvitge

Demà dijous 23 de novembre, a les 13.00 h, el conseller de Salut, Manel Balcells i Díaz, visitarà el primer equipament de tomografia d’emissió de positrons / ressonància magnètica (PET/RM) assistencial públic de l’Estat espanyol.

L’innovador equipament millora el diagnòstic i la valoració de nombroses malalties cerebrals, càncers, malalties del cor i malalties minoritàries. El nou dispositiu, valorat en més de 6 milions d’euros, ha estat una cessió filantròpica de la Fundació Privada Daniel Bravo Andreu. Està ubicat al Centre d’Alta Precisió Diagnòstica de l’Hospital Universitari de Bellvitge i ha començat a prestar servei a tots els pacients del sistema de salut públic de Catalunya.

El conseller de Salut farà una atenció als mitjans de comunicació al final de la visita al PET/RM (Hospital Universitari de Bellvitge, Feixa Llarga S/N, l’Hospitalet de Llobregat).

13:00|El conseller Balcells visita el primer PET/RM assistencial públic de l'Estat, ubicat a l'Hospital de Bellvitge . Hospital Universitari de Bellvitge ( Feixa Llarga, s/n)|L'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès)

El conseller de Salut, Manel Balcells i Díaz, visitarà el primer equipament de tomografia d'emissió de positrons / ressonància magnètica (PET/RM) assistencial públic de l'Estat espanyol. L'innovador equipament millora el diagnòstic i la valoració de nombroses malalties cerebrals, càncers, malalties del cor i malalties minoritàries. El conseller farà una atenció als mitjans de comunicació al final de la visita.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia