Demà dijous 23 de novembre, a les 13.00 h, el conseller de Salut, Manel Balcells i Díaz, visitarà el primer equipament de tomografia d’emissió de positrons / ressonància magnètica (PET/RM) assistencial públic de l’Estat espanyol.

L’innovador equipament millora el diagnòstic i la valoració de nombroses malalties cerebrals, càncers, malalties del cor i malalties minoritàries. El nou dispositiu, valorat en més de 6 milions d’euros, ha estat una cessió filantròpica de la Fundació Privada Daniel Bravo Andreu. Està ubicat al Centre d’Alta Precisió Diagnòstica de l’Hospital Universitari de Bellvitge i ha començat a prestar servei a tots els pacients del sistema de salut públic de Catalunya.

El conseller de Salut farà una atenció als mitjans de comunicació al final de la visita al PET/RM (Hospital Universitari de Bellvitge, Feixa Llarga S/N, l’Hospitalet de Llobregat).

13:00|El conseller Balcells visita el primer PET/RM assistencial públic de l'Estat, ubicat a l'Hospital de Bellvitge . Hospital Universitari de Bellvitge ( Feixa Llarga, s/n)|L'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès)

El conseller de Salut, Manel Balcells i Díaz, visitarà el primer equipament de tomografia d'emissió de positrons / ressonància magnètica (PET/RM) assistencial públic de l'Estat espanyol. L'innovador equipament millora el diagnòstic i la valoració de nombroses malalties cerebrals, càncers, malalties del cor i malalties minoritàries. El conseller farà una atenció als mitjans de comunicació al final de la visita.