1. A les 9:45 hores, el conseller Torrent inaugurarà la jornada i farà balanç del volum de projectes beneficiats i llocs de treball generats al sector industrial gràcies a les línies d’ajuts del departament des d’inicis de legislatura
  2. L’acte tindrà lloc al recinte de la Fabra i Coats (carrer de Sant Adrià, 20. Barcelona) i comptarà amb les intervencions també d’experts com Xavier Vives i Torrents o Esteve Almirall Mezquita


Demà, dijous 23 de novembre, a les 09:45 hores, el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, inaugurarà la jornada “Reindustrialitzem Catalunya: balanç qualitatiu del Pacte Nacional per a la Indústria i reptes de futur”. L’acte tindrà lloc al recinte de la Fabra i Coats (carrer de Sant Adrià, 20. Barcelona). El conseller inaugurarà la jornada i farà balanç del conjunt de línies d’ajuts a la indústria impulsades pel departament des de l’inici de la legislatura, tant pel que fa a inversió potencial aixecada com per llocs de treball generats. Així mateix, Torrent també exposarà els resultats de la línia d’ajuts per a l'adquisició de maquinària i equipament avançat (maquinari i programari) per a l’adaptació a la indústria 4.0.

El programa de la jornada serà el següent:

  1. Benvinguda institucional (09:45 hores): Roger Torrent i Ramió, conseller d’Empresa i Treball
  2. La rellevància de la Indústria (10:00 hores): Xavier Vives, director acadèmic del Centre Sector Públic – Sector Privat de l’IESE
  3. El Pacte Nacional per a la Indústria (10:40 hores): Oriol Alcoba i Malaspina, director general d’Indústria
  4. Innovació industrial (11:30 hores): El professor titular d’ESADE i expert en innovació, Esteve Almirall Mezquita, i la secretària de Polítiques Digitals, Gina Tost i Faus
  5. Energia i Sostenibilitat (12:00 hores): El director general de FUNSEAM, Joan Batalla Bejerano, el coordinador de la Vall de l’Hidrogen, Albert Ballbé, i la directora general d’Agricultura i Ramaderia, Elisenda Guillaumes Collell.
  6. Creació d’ocupació de qualitat (12:45 hores): La responsable de l’Observatori del Treball i Model Productiu, Manuela Redondo Avilés, i la directora del Consorci per a la Formació Contínua, Ariadna Rectoret i Jordi.
  7. Infraestructures per la competitivitat de la indústria (13:15 hores): Del CENIT (Centre d’Innovació del Transport), Sergi Saurí Marchán, i del Clúster de Mobilitat Logística i Intermodal, Ignasi Gómez-Belinchón.

A les 13:45 hores, el secretari d’Empresa i Competitivitat, Albert Castellanos i Maduell, clourà la jornada.

09:45|El conseller Torrent inaugura la jornada 'Reindustrialitzem Catalunya: balanç qualitatiu del Pacte Nacional per a la Indústria i reptes de futur'. Fabra i Coats ( c. de Sant Adrià, 20)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, inaugurarà la jornada Reindustrialitzem Catalunya: balanç qualitatiu del Pacte Nacional per a la Indústria i reptes de futur".