La Sala Razzmatazz acull un concert amb els grups Stay Homas, DJ Trapella i Les Que Faltaband

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, presentarà demà el Pla Nacional de Joventut 2030. Ho farà acompanyat del conseller de Drets Socials, Carles Campuzano i Canadés, a la Sala Razzmatazz de Barcelona durant l’interludi d’un concert que començarà a partir de les 19 hores. Està previst que la presentació es pugui fer pels volts de les 20 hores.

L’esdeveniment comptarà amb la presència d’uns 1.850 joves, hi intervindran els grups Stay Homas, DJ Trapella i Les Que Faltaband i estarà conduït pels comunicadors Berta Aroca i Roger Carandell.

El nou PNJCat serà l’eina de referència que guiarà les polítiques de joventut a Catalunya fins l'any 2030 i vol donar resposta a les necessitats dels joves en àmbits com ara la salut, l’habitatge, el treball i l’educació. El Govern ha consensuat el nou marc amb múltiples agents, així com amb el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya, que representa un centenar d’entitats juvenils i els consells locals de joventut.

Nota: Els mitjans interessats a cobrir l’acte s’hauran d’acreditar enviant un correu electrònic a gsalom@gencat.cat indicant nom i cognoms, DNI i mitjà de comunicació pel qual treballen.


19:00|Presentació del Pla Nacional de Joventut 2030 . Sala Razzmatazz (C/ dels Almogàvers, 122)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, presentarà demà el Pla Nacional de Joventut 2030. Ho farà acompanyat del conseller de Drets Socials, Carles Campuzano i Canadés, a la Sala Razzmatazz de Barcelona durant l'interludi d'un concert que començarà a partir de les 19 hores.

Els mitjans interessats a cobrir l'acte s'hauran d'acreditar enviant un correu electrònic a gsalom@gencat.cat