Sala de premsa

El conseller Torrent visita dilluns l'empresa catalana PAL Robotics i fa balanç de l'oficina Next Generation d'ACCIÓ

query_builder   27 novembre 2023 10:30

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Torrent visita dilluns l'empresa catalana PAL Robotics i fa balanç de l'oficina Next Generation d'ACCIÓ

  1. Torrent es reunirà amb directius de la companyia, que ha accedit als fons Next Generation, i oferirà una atenció als mitjans de comunicació a la seu de l’empresa catalana

El proper dilluns 27 de novembre, el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, i el director general de PAL Robotics, Francesco Ferro, donaran a conèixer els projectes de creixement de la companyia vinculats als fons Next Generation. Durant la visita a l’empresa, el titular d’Empresa i Treball també anunciarà els principals indicadors del balanç de l’Oficina Next Generation d’ACCIÓ posada en marxa fa dos anys pel Govern per facilitar l’accés de les empreses catalanes a aquests fons.

Els mitjans gràfics podran fer un mut de la reunió a les 10:30h. Posteriorment, Torrent i els directius de la companyia visitaran les instal·lacions de l’empresa especialitzada en robòtica, i a les 11:15h s’oferirà una atenció als mitjans de comunicació. L’acte tindrà lloc a la seu de PAL Robotics, al Carrer de Pujades, 77, 7-7 (08005, Barcelona).

10:30|El conseller Torrent visita l'empresa PAL Robotics i fa balanç de l'oficina Next Generation d'ACCIÓ. PAL Robotics ( c. de Pujades, 77, 7-7 )|Barcelona (Barcelonès)

El conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, visitarà l'empresa catalana PAL Robotics i farà balanç de l'oficina Next Generation d'ACCIÓ.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia