La inauguració es farà a les 11h i comptarà amb la presència del director general dels Bombers, Joan Delort, i de l’alcalde, Lluís Valls

El director general de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvaments, Joan Delort, inaugurarà demà dissabte, dia 25 de novembre, i a partir de les 11h, l’exposició ‘Bombers 40 anys’ en la seva arribada a Gelida. Delort hi anirà acompanyat de l’alcalde Lluís Valls, del cap de la Regió d’Emergències Metropolitana Sud, Joan Rovira, i del cap de Parc, Sergi Retamal.

Aquesta és la sisena parada en la itinerància de l’exposició, que explica la història de la Direcció General, creada el 1980. L’arribada a Gelida coincideix amb el 40è aniversari del Parc de Bombers Voluntaris de la vila, que s’ha celebrat amb diferents actes al llarg de tot 2023. La mostra es podrà veure al Centre d’Interpretació del Funicular de Gelida fins al pròxim mes de març. A partir d’aleshores, és previst que aterri a Lleida, Reus, Girona i l’Hospitalet de Llobregat.

Cerdanyola del Vallès, 24 de novembre de 2023

11.00h hores

11:00|L'exposició històrica 'Bombers 40 anys' aterra a Gelida. Mossèn Martí Mariné, 9|Gelida (Alt Penedès)

El director general de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvaments, Joan Delort, inaugurarà l'exposició Bombers 40 anys en la seva arribada a Gelida. Delort hi anirà acompanyat de l'alcalde Lluís Valls, del cap de la Regió d'Emergències Metropolitana Sud, Joan Rovira, i del cap de Parc, Sergi Retamal.