També lliurarà el guardó a tota una trajectòria dedicada a l’erradicació de les violències masclistes


La consellera de Justícia, Drets i Memòria, Gemma Ubasart i González, clourà demà, dimarts 28 de novembre, la tercera edició dels Premis de l’Observatori Català de la Justícia en Violència Masclista (OCJVM) 2023 i lliurarà el guardó a tota una trajectòria professional dedicada a l’erradicació de les violències masclistes en l’àmbit de la justícia.

L’acte tindrà lloc al Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada (CEJFE) i hi intervindrà la seva directora, Encarna Bodelón González. L’entrega dels Premis OCJVM 2023 anirà a càrrec de la directora general d’Execució Penal a la Comunitat i de Justícia Juvenil, Gisela Torns Payà; la secretària per a l’Administració de Justícia, Iolanda Aguilar i Juncosa; el secretari de Mesures Penals i Atenció a la Víctima, Amand Calderó i Montfort, i la magistrada del Jutjat Penal núm. 2 de Mataró, Lucía Avilés Palacios.

Els guardons, impulsats des de l’OCJVM, distingeixen les millors publicacions, treballs d’investigació, iniciatives i pràctiques orientades a l’erradicació d’aquest tipus de violència en l’àmbit de la justícia, amb una dotació total de 15.000 euros, així com la trajectòria professional, d’un mínim de deu anys, que hagi influït de manera més significativa en la lluita contra la violència de gènere des de la perspectiva jurídica. 


Els mitjans de comunicació interessats a cobrir l’acte s’hauran d’acreditar escrivint un correu a premsa.justicia@gencat.cat on indicaran el nom, cognoms, DNI i nom del mitjà abans de les 19 h d’avui, dilluns 27 de novembre. Dimarts 28, els periodistes hauran d’estar a la porta del CEJFE a les 15.45 h per acreditar-se.



ACTE:

III Premis de l’Observatori Català de la Justícia en Violència Masclista

DIA:

28 de novembre de 2023

HORA:

16.00 h

LLOC:

Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada (CEJFE)

Carrer de Pau Claris, 158, 08009 Barcelona


16:00|La consellera Ubasart clou els III Premis de l'Observatori Català de la Justícia en Violència Masclista. C. de Pau Claris, 158|Barcelona (Barcelonès)

La consellera de Justícia, Drets i Memòria, Gemma Ubasart i González, clourà els III Premis de l'Observatori Català de la Justícia en Violència Masclista i lliurarà el guardó a tota una trajectòria professional dedicada a l'erradicació de les violències masclistes en l'àmbit de la justícia. Hi intervindrà la directora del Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada (CEJFE), Encarna Bodelón González. L'entrega dels Premis OCJVM 2023 anirà a càrrec de la directora general d'Execució Penal a la Comunitat i de Justícia Juvenil, Gisela Torns Payà; la secretària per a l'Administració de Justícia, Iolanda Aguilar i Juncosa; el secretari de Mesures Penals i Atenció a la Víctima, Amand Calderó i Montfort, i la magistrada del Jutjat Penal núm. 2 de Mataró, Lucía Avilés Palacios. La directora executiva de l'Institut Català de les Dones, Èlia Soriano i Costa, assistirà a l'acte.