Sala de premsa

Els consellers Balcells i Campuzano, i la portaveu Plaja informen aquest dimarts en roda de premsa dels acords del Govern

query_builder   28 novembre 2023 12:30

settings_input_antenna Convocatòria

Els consellers Balcells i Campuzano, i la portaveu Plaja informen aquest dimarts en roda de premsa dels acords del Govern

El conseller de Salut, Manel Balcells i Díaz; el conseller de Drets Socials, Carles Campuzano i Canadells, i la portaveu del Govern, Patrícia Plaja, informaran demà dimarts, 28 de novembre, a les 12.30 h dels acords que ha adoptat el Consell Executiu celebrat al matí.

La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà Pons, encapçalarà excepcionalment la reunió setmanal del Consell Executiu, que s’iniciarà a les 9.30h, en absència del president Pere Aragonès i Garcia, que realitza aquests dies un viatge institucional a la República de Corea. La trobada serà a porta tancada, però els mitjans gràfics en podran prendre imatges a l'inici.

Les compareixences dels consellers i de la portaveu es podran seguir en directe des de la web i les xarxes socials de Govern.


NOTA: Per cobrir aquesta roda de premsa cal disposar de l’acreditació de Palau o bé del carnet del mitjà, acompanyat del DNI. En cas de no disposar de cap d’aquests documents, caldrà enviar un correu electrònic a l’adreça comunicaciogovern.presidencia@gencat.cat indicant nom, cognoms, DNI, mitjà pel qual es treballa i tasca que s’hi desenvolupa.


Informació bàsica sobre protecció de dades del tractament

Responsable del tractament: Direcció de Serveis.

Finalitat: les dades es tracten per controlar els accessos als edificis de les dependències administratives del Departament de la Presidència i dels organismes que en depenen que estiguin dins del model d’accés del Departament de la Presidència i disposar d'informació sobre quines persones es troben físicament a les dependències esmentades, necessària per al control de la seguretat. Emetre i gestionar les acreditacions dels professionals de la comunicació per accedir a les instal·lacions del Departament de la Presidència amb l’objectiu de fer la cobertura informativa de les rodes de premsa i dels actes i esdeveniments que s’hi duguin a terme.

Drets de les persones interessades: podeu sol·licitar l’accés i la rectificació de les vostres dades, així com la supressió o la limitació del tractament quan sigui procedent. Procediment per exercir els vostres drets a la pàgina web del Departament de la Presidència.

Informació addicional (linkat a aquesta pàgina: https://presidencia.gencat.cat/ca/detalls/Article/Control-de-presencia

12:30|Els consellers Balcells i Campuzano, i la portaveu Plaja informen dels acords del Govern . Palau de la Generalitat|Barcelona (Barcelonès)

  Emissió en directe

El conseller de Salut, Manel Balcells i Díaz; el conseller de Drets Socials, Carles Campuzano i Canadès, i la portaveu del Govern, Patrícia Plaja, informaran dels acords que ha adoptat el Consell Executiu celebrat al matí. Les compareixences dels consellers i de la portaveu es podran seguir en directe des de la web i les xarxes socials de Govern.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia