L’acte comptarà amb el testimoni d’alguns dels projectes finançats


El Departament de Drets Socials destina prop de 400 milions d’euros del fons Next Generation EU a finançar infraestructures i projectes socials que s’hauran d’implementar els propers tres anys. Es tracta d’una inversió històrica que ha de contribuir a equiparar Catalunya amb els països europeus més avançats pel que fa a protecció social.

Aquest dijous, 30 de novembre, a les 11.30h, Drets Socials ha organitzat un acte per presentar les grans línies d’inversió social del fons Next Generation EU a les comarques centrals. El Museu de l’Aigua i el Tèxtil de Manresa acollirà aquesta trobada, que estarà encapçalada pel conseller de Drets Socials, Carles Campuzano i Canadés, diversos representants del Departament, així com entitats i agents socials que compten amb projectes finançats amb aquests fons europeus.

Els mitjans de comunicació interessats a cobrir l’acte caldrà que confirmin la seva assistència a comunicacio.dretssocials@gencat.cat abans de dimecres 29 de novembre a les 15 h.


11:30|El conseller Campuzano presenta la inversió social amb fons Next Generation EU a la Catalunya Central. Museu de l'Aigua i el Tèxtil ( ctra. de Santpedor, 55)|Manresa (Bages)

El conseller de Drets Socials, Carles Campuzano i Canadés, presidirà la presentació dels projectes finançats pel Departament amb Fons Next Generation EU a la vegueria de Catalunya Central. La delegada del Govern a la Catalunya Central, Montse Barniol Carcasona, assistirà a l'acte.