El director general de Transports i Mobilitat, Oriol Martori i Gallissà, farà un balanç del servei de transport a la demanda Clic.cat a les comarques gironines davant de representants d’entitats i administracions, aquest dimecres 29 de novembre a les 10 h al Centre de Cultura i Natura Can Trona de la Vall d’en Bas. Després atendrà els mitjans de comunicació.

Hi assistiran l’alcalde de la Vall d’en Bas, Lluís Amat i Batalla; el director gerent de TEISA, Àlex Gilabert i Vázquez; i el CEO de l’App NE-MI, Martí Jofre i Julià.

10:00|Balanç del servei Clic.cat a les comarques gironines . Ptge. de Can Trona, 26, Joanetes|La Vall d'en Bas (Garrotxa)

El director general de Transports i Mobilitat, Oriol Martori i Gallissà, farà balanç del servei de transport a la demanda Clic.cat a les comarques gironines davant de representants d'entitats i administracions. Després atendrà els mitjans de comunicació. Hi assistiran l'alcalde de la Vall d'en Bas, Lluís Amat i Batalla; el director gerent de TEISA, Àlex Gilabert i Vázquez; i el CEO de l'App NE-MI, Martí Jofre i Julià.