La consellera d’Educació, Anna Simó Castelló, presideix demà el lliurament dels Premis Extraordinaris de Batxillerat. L’acte, que tindrà lloc a partir de les 18h, se celebrarà a l’Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya, i estarà conduït per la portaveu del Govern, Patrícia Plaja. Acompanyarà a la consellera el director general d’Innovació, Digitalització i Currículum, Joan Cuevas.


Durant l’acte de lliurament, tindrà lloc un diàleg entre els dos alumnes que han obtingut la puntuació més alta a les proves, Juan Carlos Porta i de la Sofia Quesada, així com l’actuació musical de Marc Urrutia’s Band.


Els guardonats amb les distincions són un total de 46 joves d’arreu de Catalunya que van superar les proves dels Premis Extraordinaris de Batxillerat, celebrades el passat mes de juny. Els guardons suposen un reconeixement a l’excel·lència dels alumnes, i alhora són una mostra de la constància i compromís pel treball compartit entre alumnat, professorat i família.

18:00|La consellera Simó lliura els Premis de Batxillerat. Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya (INEFC) ( av. de l'Estadi, 12)|Barcelona (Barcelonès)

La consellera d'Educació, Anna Simó Castelló, lliurarà les distincions als guanyadors dels Premis Extraordinaris de Batxillerat, que premien l'excel·lència dels alumnes.