La consellera d’Educació, Anna Simó Castelló, inaugurarà demà la jornada formativa de comunitat STEAMcat, en aquesta edició centrada en la importància de fomentar el pensament crític i la seva pràctica als centres educatius. L’acte serà a les 10h al Campus Manresa de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya.

A la jornada també hi assistiran l’alcalde de Manresa, Marc Aloy Guardia; la delegada del Govern de la Generalitat de Catalunya a la Catalunya Central, Montse Barniol Carcasona, i el rector de la Universitat de Vic, Josep-Eladi Baños Díez. En acabar, la consellera visitarà la Fundació Universitària del Bages - Campus Manresa i farà un recorregut per les instal·lacions.

En acabar, a les 12h, la consellera visitarà l’Escola Ítaca del municipi i mantindrà una trobada amb l’equip directiu del centre. Finalment, es traslladarà a la seu dels serveis territorials d’Educació a la Catalunya Central i, conjuntament amb la directora territorial Gemma Boix, es reunirà amb els representants de les direccions de centres educatius del Bages.


10:00|La consellera Simó inaugura la Jornada STEAMcat. Campus Manresa de la Universitat de Vic ( av. Universitària, 4)|Manresa (Bages)

La consellera d'Educació, Anna Simó Castelló, inaugurarà la jornada formativa de comunitat STEAMcat de Manresa.