Sala de premsa

La consellera d'Educació inaugura a Manresa la jornada formativa de comunitat STEAMcat

query_builder   29 novembre 2023 10:00

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera d'Educació inaugura a Manresa la jornada formativa de comunitat STEAMcat

La consellera d’Educació, Anna Simó Castelló, inaugurarà demà la jornada formativa de comunitat STEAMcat, en aquesta edició centrada en la importància de fomentar el pensament crític i la seva pràctica als centres educatius. L’acte serà a les 10h al Campus Manresa de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya.

A la jornada també hi assistiran l’alcalde de Manresa, Marc Aloy Guardia; la delegada del Govern de la Generalitat de Catalunya a la Catalunya Central, Montse Barniol Carcasona, i el rector de la Universitat de Vic, Josep-Eladi Baños Díez. En acabar, la consellera visitarà la Fundació Universitària del Bages - Campus Manresa i farà un recorregut per les instal·lacions.

En acabar, a les 12h, la consellera visitarà l’Escola Ítaca del municipi i mantindrà una trobada amb l’equip directiu del centre. Finalment, es traslladarà a la seu dels serveis territorials d’Educació a la Catalunya Central i, conjuntament amb la directora territorial Gemma Boix, es reunirà amb els representants de les direccions de centres educatius del Bages.


10:00|La consellera Simó inaugura la Jornada STEAMcat. Campus Manresa de la Universitat de Vic ( av. Universitària, 4)|Manresa (Bages)

La consellera d'Educació, Anna Simó Castelló, inaugurarà la jornada formativa de comunitat STEAMcat de Manresa.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia