La consellera de Territori, Ester Capella i Farré, visitarà demà, 30 de novembre, l’actuació que ha dut a terme el Departament de transformació de la C-15, la més rellevant posada en servei fins ara del Pla 2+1 per a reduir els accidents frontals. Aquesta intervenció s’emmarca en les obres de millora de la seguretat i la funcionalitat de l’Eix Diagonal, que estan en la seva fase final d’execució.

Acompanyaran a la consellera Capella en aquesta visita alcaldes i alcaldesses dels municipis per on transcorre l’Eix Diagonal i el secretari de Mobilitat i Infraestructures, Marc Sanglas i Alcantarilla.

L’acte tindrà lloc al vial de servei de la C-15, al seu pas per Sant Pere de Riudebitlles, a partir de les 11,15 hores.

El punt de trobada, en aquest enllaç.


11:15|La consellera Capella visita a la C-15 l'actuació del Pla 2+1 més important posada en servei. Vial de servei C-15|Sant Pere de Riudebitlles (Alt Penedès)

La consellera de Territori, Ester Capella i Farré, visitarà l'actuació que ha dut a terme el Departament de transformació de la C-15, la més rellevant posada en servei fins ara del Pla 2+1 per a reduir els accidents frontals. El delegat del Govern al Penedès, David Alquézar i Claramunt, acompanyarà la consellera.