El conseller de Salut, Manel Balcells i Díaz, presentarà dilluns vinent, 4 de desembre, el nou Trauma Center de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, que concentra tot l’equipament necessari per atendre el pacient amb politraumatismes urgents greus: una sala PPT on estabilitzar el pacient, un nou TAC disponible les 24 hores i dos quiròfans, un d’ells híbrid amb l’equipament d’angiografia necessari per dur a terme embolitzacions en cas de sagnats posttraumàtics no controlats.

Dilluns, a les 10:30 hores, el conseller Balcells presentarà en roda de premsa a la sala d’actes el nou Trauma Center. L’acompanyaran Xavier Pérez, director gerent de l'ICS; el Dr. Albert Salazar, gerent de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron; el Dr. Miguel Ángel González, del Servei d’Anestesiologia i Reanimació i president de la subcomissió d’Atenció Pacient Politraumàtic Adult de Vall d’Hebron; el Dr. Jordi Selga, metge adjunt del Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatològica i coordinador d’Urgències de l’Hospital de Traumatologia, Rehabilitació i Cremats; Yolanda Parrilla, infermera supervisora del Servei d’Urgències; i el Dr. Manel Escobar, director clínic del Servei de Diagnòstic per la Imatge de Vall d’Hebron i de l’IDI Vall d’Hebron.

En acabar la roda de premsa, els mitjans podran enregistrar imatges del nou Trauma Center a l’Hospital de Traumatologia, Rehabilitació i Cremats.

Podreu seguir la compareixença en aquest enllaç: https://gencat.zoom.us/j/93882512938

Cal confirmar assistència al telèfon 667 08 36 86 o bé per correu a comunicacio@vallhebron.cat

10:30|El conseller Balcells presenta el nou Trauma Center de Vall d'Hebron. Hospital Universitari Vall d'Hebron|Barcelona (Barcelonès)

El conseller de Salut, Manel Balcells, presentarà el nou Trauma Center de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron, que concentra tot l'equipament necessari per atendre el pacient amb politraumatismes urgents greus.