1. L'acte, que tindrà lloc a l'Espai Catalunya Europa el 5 de desembre, a les 10h, comptarà amb la participació de la secretària de Polítiques Digitals del Govern, Gina Tost i Faus, així com de representants d’institucions europees i actors clau en el sector. 

El Govern de la Generalitat organitza l’acte ‘La llei europea d'Intel·ligència Artificial: Solucions per a un repte global’ el pròxim dimarts 5 de desembre a les 10h, a l’Espai Catalunya Europa de la Delegació del Govern davant la UE (Rue de la Loi / Wetstraat 227 - Brussel·les).

La secretària de Polítiques Digitals del Govern de la Generalitat, Gina Tost i Faus, participarà en l’esdeveniment com a ponent principal i participant de la taula rodona sobre la regulació global de la IA. L’acte comptarà amb l’obertura d’Ignasi Centelles Santana, delegat del Govern davant la UE.

El debat es produirà just el dia abans de la reunió entre el Consell de la UE, el Parlament de la Unió Europea i la Comissió Europea per abordar els últims detalls de la futura legislació europea sobre la Intel·ligència Artificial. De fet, l’acord definitiu s’espera durant les properes setmanes.

Aquesta llei pot establir un nou estàndard global per regular l'ús de la intel·ligència artificial i establir els límits per a un ús ètic d'una tecnologia amb el potencial d'influir en innombrables àmbits de la nostra societat i economia.

En aquest context, el Govern proporcionarà, a l'Espai Catalunya Europa de la Delegació del Govern davant la UE, un fòrum de debat entre la societat civil, experts i autoritats de primer nivell i els principals decisors.

Podeu consultar el programa de l’esdeveniment a través d’aquest enllaç.

Els mitjans de comunicació que vulguin cobrir l’acte han d’enviar un correu electrònic a comms.eu@gencat.cat.

1  

Imatges

The European AI Act: Advancing solutions for a global challenge

The European AI Act: Advancing solutions for a global challenge 160178

1  

Fitxers adjunts

Convocatòria de premsa

Convocatòria de premsa
PDF | 612110