La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà i Pons, presidirà aquest pròxim dilluns 11 de desembre, a les 16.30 hores, a l’INEFC Barcelona, la presentació de la segona edició de l’espai lúdic esportiu per a infants i joves “Totesport. Entre totes, JOC!” que torna aquest Nadal a l’INEFC.


Acompanyarà la consellera la secretària general de l’Esport i de l’Activitat Física, Anna Caula i Paretas, el director de l’INEFC, Eduard Inglés i Yuba i el coordinador de l’Associació de Joves Dirigents Catalans (Jo-DiC), entitat organitzadora, Ignasi Velasco i Casals.


L’acte també comptarà amb la presència de les esportistes Laura Heredia, atleta de pentatló amb plaça per als jocs olímpics de París 2024, Lorena Medina, gimnasta i campiona de Catalunya absoluta, Núria Martínez, exjugadora de bàsquet i actualment directora tècnica del Barça CBS, i Irene González, waterpolista de la divisió d’honor femenina i olímpica a Tòquio 2020. Totes elles seran les ambaixadores de la Totesport. Entre totes, JOC!


L’espai lúdic de l’esport femení català torna per segon any consecutiu amb més oferta esportiva. Després de l’èxit de l’any passat, amb més de 10.000 infants i joves jugant en els diferents espais del certamen, Totesport es consolida en una segona edició que persegueix els mateixos objectius: poder descobrir noves modalitats, jugar i fer esport de la mà, en tot moment, de dones esportistes. Fins ara, els principals referents dels esports han estat sempre homes. Totesport treballa per ampliar la mirada, canviar imaginaris i visualitzar l’esport femení català.


*Us demanem confirmació d’assistència a l’adreça sgepremsa.presidencia@gencat.cat , indicant nom, cognoms i mitjà.


Informació bàsica sobre protecció de dades del tractament

Responsable del tractament: Direcció de Serveis.

Finalitat: les dades es tracten per controlar els accessos als edificis de les dependències administratives del Departament de la Presidència i dels organismes que en depenen que estiguin dins del model d’accés del Departament de la Presidència i disposar d'informació sobre quines persones es troben físicament a les dependències esmentades, necessària per al control de la seguretat. Emetre i gestionar les acreditacions dels professionals de la comunicació per accedir a les instal·lacions del Departament de la Presidència amb l’objectiu de fer la cobertura informativa de les rodes de premsa i dels actes i esdeveniments que s’hi duguin a terme.

Drets de les persones interessades: podeu sol·licitar l’accés i la rectificació de les vostres dades, així com la supressió o la limitació del tractament quan sigui procedent. Procediment per exercir els vostres drets a la pàgina web del Departament de la Presidència.

Informació addicional(linkat a aquesta pàgina:https://presidencia.gencat.cat/ca/detalls/Article/Control-de-presencia


16:30|Presentació de la segona edició de l'espai lúdic esportiu 'Totesport. Entre totes, JOC!'. INEFC Barcelona ( av. de l'Estadi 12-22) |Barcelona (Barcelonès)

La secretària general de l'Esport i de l'Activitat Física, Anna Caula, presidirà la presentació de la segona edició de l'espai lúdic esportiu per a infants i joves Totesport. Entre totes, JOC! que torna aquest Nadal a l'INEFC.