Sala de premsa

El president Aragonès encapçala demà la cloenda de l'Any Alícia de Larrocha

query_builder   11 desembre 2023 18:30

settings_input_antenna Convocatòria

El president Aragonès encapçala demà la cloenda de l'Any Alícia de Larrocha

  1. L’acte se celebrà a les 18.30h al Palau de la Generalitat

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, i la consellera de Cultura, Natàlia Garriga Ibáñez, encapçalaran l’acte de cloenda de l’Any Alícia de Larrocha, que se celebrarà demà dilluns, 11 de desembre de 2023, a les 18.30h, al Palau de la Generalitat.

La consellera de Cultura obrirà l’acte amb un parlament i a continuació la periodista Mònica Pagès, així com la pianista Alba Ventura i el president d’Ibercamera, Josep Maria Prat i Puig, glossaran la figura de la pianista catalana. Seguidament, hi intervindrà la comissària de l’Any Larrocha i filla de l’artista, Alícia Torra de Larrocha. El president Aragonès clourà l’acte amb un parlament.

Alícia de Larrocha és considerada una de les pianistes més rellevants del segle XX. La seva trajectòria artística va abastar els cinc continents i, al llarg de 74 anys als escenaris, va arribar a fer més de 4.000 concerts i recitals a les sales més importants i amb les orquestres i directors de més prestigi. Més informació sobre l’Any Alícia de Larrocha.


18:30|Cloenda de l'Any Alícia de Larrocha. Palau de la Generalitat (entrada pel c. Sant Sever)|Barcelona (Barcelonès)

  Emissió en directe

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, i la consellera de Cultura, Natàlia Garriga Ibáñez, encapçalaran l'acte de cloenda de l'Any Alícia de Larrocha. La consellera de Cultura obrirà l'acte amb un parlament i a continuació la periodista Mònica Pagès, així com la pianista Alba Ventura i el president d'Ibercamera, Josep Maria Prat i Puig, glossaran la figura de la pianista catalana. Seguidament, hi intervindrà la comissària de l'Any Larrocha i filla de l'artista, Alícia Torra de Larrocha. El president Aragonès clourà l'acte amb un parlament.


Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia