El director de l’Institut Català de l’Acolliment i l’Adopció assistirà a l’acte, que també comptarà amb la presència de diversos testimonis

El Departament de Drets Socials presentarà demà a Manresa la campanya Acollir és fer família, que té per objectiu aconseguir més famílies d’acollida.

L’acte se celebrarà a la Sala d’Exposicions Plana de l’Om a les 18.30 hores i hi intervindrà el director de l’Institut Català de l’Acolliment i l’Adopció (ICAA), Josep Maria Forné, i diversos testimonis que explicaran la seva experiència al voltant de l’acolliment.

Preguem als mitjans de comunicació que estiguin interessats a cobrir aquest acte, ens confirmin la seva assistència a comunicacio.dretssocials@gencat.cat.

18:30|Presentació de la campanya d'acolliment familiar. Sala d'Exposicions Plana de l'Om (Plana de l'Om, 5) |Manresa (Bages)

El director general de l'Institut Català de l'Acolliment i l'Adopció, Josep M. Forné i Febrer, presentarà la campanya d'acolliment Acollir és fer família. La delegada del Govern a la Catalunya Central, Montse Barniol Carcasona, assistirà a l'acte.