Serà avui a les 18 h al Departament d’Acció Exterior i Unió Europea (carrer de la Pietat, 2, Barcelona)

Els vint-i-set estats de la Unió Europea tornaran a debatre demà l’oficialitat del català, el basc i el gallec en una nova sessió del Consell d’Afers Generals de la Unió Europea.

La consellera d’Acció Exterior i Unió Europea, Meritxell Serret i Aleu, atendrà avui els mitjans de comunicació al Departament d’Acció Exterior i Unió Europea, a les 18.00 h, per exposar el posicionament del Govern davant d’aquesta qüestió abans que se celebri la reunió de demà a Brussel·les.

Serret viatjarà demà a Ginebra per participar en actes relacionats amb el 75è aniversari de la Declaració dels Drets Humans. La consellera reaccionarà també sobre les conclusions del debat del Consell d’Afers Generals de la Unió Europea des de Suïssa. Es distribuirà el vídeo de la reacció a tots els mitjans de comunicació.

Per cobrir informativament aquest acte, cal acreditar-se a l’Oficina de Comunicació del Departament d’Acció Exterior enviant un correu electrònic a l’adreça comunicacio.exteriors@gencat.cat i indicant-hi el nom de la persona que es vol acreditar, el DNI o NIE, el mitjà pel qual treballa i la seva categoria professional (si és redactor, càmera, fotògraf/a, etc.)