Sala de premsa

Roda de premsa per informar de la reunió del Consell de Direcció

query_builder   16 juliol 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Roda de premsa per informar de la reunió del Consell de Direcció

El delegat del Govern a Tarragona, Xavier Sabaté, el nou director dels Serveis Territorials d’Economia i Finances, Ernest Benito, i el director d’Acció Social i Ciutadania, Jordi Tous, oferiran demà dijous, 17 de juliol, una roda de premsa per informar de la reunió del Consell de Direcció de l’Administració Territorial de la Generalitat.

Demà dijous, 17 de juliol, el delegat del Govern al Camp de Tarragona, Xavier Sabaté, el nou director dels Serveis Territorials d’Economia i Finances, Ernest Benito, i el director d’Acció Social i Ciutadania, Jordi Tous,compareixeran en roda de premsa per donar compte dels temes tractats durant la reunió del Consell de Direcció. La roda de premsa tindrà lloc a les 10 hores a la Sala Pau Casals de la Delegació del Govern.
 

10:00|.Sala Pau Casals de la Delegació del Govern (c.Sant Francesc, 3)|Tarragona (El Tarragonès)

El delegat del Govern a Tarragona, Xavier Sabaté, el nou director dels Serveis Territorials d’Economia i Finances, Ernest Benito, i el director d’Acció Social i Ciutadania, Jordi Tous, oferiran  una roda de premsa per informar de la reunió del Consell de Direcció de l’Administració Territorial de la Generalitat.