1. L’acte tindrà lloc a la planta de Mahle a Mas del Notari de Vilanova i la Geltrú (Carrer de la Masia en Notari, 4, 08800 Vilanova i la Geltrú, Barcelona)


Demà dimecres 13 de desembre, a les 11:30 hores, el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, acompanyat del director general d’Indústria, Oriol Alcoba i Malaspina, compareixerà en roda de premsa per anunciar una inversió industrial per a la planta de Mahle a Vilanova i la Geltrú. També hi intervindran un representant de l’empresa inversora així com l’alcalde de Vilanova i la Geltrú, Juan Luis Ruiz López. L’acte tindrà lloc a la planta de Mahle a Mas del Notari de Vilanova i la Geltrú (Carrer de la Masia en Notari, 4, 08800 Vilanova i la Geltrú, Barcelona ).

Prèviament, a les 10:00 hores, el conseller mantindrà una reunió de treball amb els representants de l’empresa inversora, dels sindicats CCOO i UGT, de Mahle i de l’alcalde. A les 10:45 hores, els mitjans gràfics podran prendre imatges. En acabar la reunió es farà una visita per les instal·lacions de la fàbrica prèvia a la roda de premsa.



Segueix-nos a les xarxes

_________________________________________________________

  1. Twitter @empresacat | Twitter @treballcat


11:30|El conseller Torrent anuncia en roda de premsa una inversió industrial per a la planta de Mas del Notari de Mahle a Vilanova i la Geltrú. C. de la Masia en Notari, 4|Vilanova i la Geltrú (Garraf)

El conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, anunciarà en roda de premsa una inversió industrial per a la planta de Mas del Notari de Mahle a Vilanova i la Geltrú.