La mostra, que acosta la feina d’aquest Cos a la ciutadania, es podrà visitar fins el dia 11 de febrer a Terrassa

Complementen l’exposició diversos objectes històrics, audiovisuals i xerrades d’educació ambiental

Elisenda Pérez, Directora General dels Agents Rurals, Josep Antoni Mur, inspector en cap del cos d’Agents Rurals, i Jaume Perarnau, director del Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (MNACTEC), inauguraran l’exhibició de la mostra “Agents Rurals: guardians del medi natural” al MNACTEC, a Terrassa.

La mostra, que té com a objectiu incrementar el coneixement sobre la feina que fan els Agents Rurals, es podrà veure en aquest espai fins el proper dia 11 de febrer. La seva exhibició es complementa amb objectes històrics, peces audiovisuals de divulgació i la programació de xerrades d’educació ambiental i visites guiades.

L’acte d’inauguració finalitzarà amb un recorregut per l’exposició comentat per Andreu Momblan, comissari de l’exposició i cap de l´Àrea Bàsica de la Conca de Barberà del Cos d’Agents Rurals.

12:00|El Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya acull l'exposició 'Agents Rurals: guardians del medi natural'. Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya ( rbla. d'Ègara, 270)|Terrassa (Vallès Occidental)

La directora general dels Agents Rurals, Elisenda Pérez; l'inspector en cap del cos d'Agents Rurals, Josep Antoni Mur, i el director del Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (MNACTEC), Jaume Perarnau, inauguraran l'exhibició de la mostra Agents Rurals: guardians del medi natural al MNACTEC, a Terrassa.

1  

Imatges

Cartell exposició Agents rurals a Terrassa

Cartell exposició Agents rurals a Terrassa 267789