La consellera de Territori, Ester Capella i Farré, clourà a la Taula de Mobilitat de les Terres de l’Ebre, que se celebrarà aquest dijous 14 desembre, a partir de les 11:30 hores, a la Sala Terres de l’Ebre de l’edifici de la Generalitat a les Terres de l’Ebre, a la Plaça Gerard Vergés, 1, de Tortosa

Hi seran presents el secretari de Mobilitat i Infraestructures, Marc Sanglas i Alcantarilla; el director general de Transports i Mobilitat, Oriol Martori i Gallissà; el delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Albert Salvadó i Fernandez, a més d’alcaldes i alcaldesses i representants dels ajuntaments i consells comarcals.

Els mitjans podran prendre imatges de la Taula tan bon punt arribi la consellera, cap a les 13:00 hores. La consellera farà una intervenció des del faristol i després, en acabar, atendrà els mitjans de comunicació.


11:30|La consellera Capella clou la reunió de la Taula de Mobilitat de les Terres de l'Ebre. Pl. Gerard Vergés, 1|Tortosa (Baix Ebre)

La consellera de Territori, Ester Capella i Farré, clourà a la Taula de Mobilitat de les Terres de l'Ebre. Hi seran presents el secretari de Mobilitat i Infraestructures, Marc Sanglas i Alcantarilla; el director general de Transports i Mobilitat, Oriol Martori i Gallissà; el delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Albert Salvadó i Fernandez, a més d'alcaldes i alcaldesses i representants dels ajuntaments i consells comarcals. Els mitjans podran prendre imatges de la Taula tan bon punt arribi la consellera, cap a les 13:00 hores. La consellera farà una intervenció des del faristol i després, en acabar, atendrà els mitjans de comunicació.