A les 9.30 h faran una visita al Museu del Ferrocarril de Catalunya i a les 10 h començarà la presentació

La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà i Pons, i la de Territori, Ester Capella i Farré, presentaran demà, divendres 15 de desembre, el nou Centre de la Formació Ferroviària de Catalunya, que s'ubicarà a Vilanova i la Geltrú. També hi participarà l'alcalde del municipi, Juan Luis Ruiz López.

La presentació es farà al Museu del Ferrocarril de Catalunya, a Vilanova i la Geltrú, a la plaça d'Eduard Maristany, s/n. A les 9.30 h, les dues conselleres faran una visita pel museu (els mitjans gràfics podran prendre imatges) i a les 10 h començarà la presentació.

09:30|Les conselleres Vilagrà i Capella presenten el nou Centre de la Formació Ferroviària de Catalunya. Museu del Ferrocarril de Catalunya ( pl. d'Eduard Maristany, s/n)|Vilanova i la Geltrú (Garraf)

La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà i Pons, i la de Territori, Ester Capella i Farré, presentaran el nou Centre de la Formació Ferroviària de Catalunya, que s'ubicarà a Vilanova i la Geltrú. També hi participarà l'alcalde del municipi, Juan Luis Ruiz López.