La consellera de Cultura, Natàlia Garriga, participa, el proper dilluns, 18 de desembre, a les 10 hores, a la presentació del projecte “Cap Butaca Buida”, juntament amb la presidenta d’Adetca, Isabel Vidal; la presidenta de la CCMA, Rosa Romà; el director general d’Estratègia de Time Out a Espanya i França, Eduard Voltas; i Toni Albaladejo, membre de la junta encarregat del projecte. El periodista, escriptor i actor Xavier Graset, serà el conductor de l’acte, que tindrà lloc al Teatre Romea.

Cap Butaca Buida és una iniciativa impulsada per l’Associació d’Empreses de Teatre de Catalunya (Adetca), Time Out i la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, amb el suport de la Generalitat de Catalunya, en el marc del Pla d’Impuls del Teatre, la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona. Té com a objectiu que, per un dia, Catalunya sigui la capital de les arts escèniques, assolint el repte inèdit al món d’omplir totes les butaques dels teatres del nostre país el pròxim dissabte 16 de març de 2024. 



10:00|La consellera Garriga participa en la presentació del projecte 'Cap Butaca Buida'. Teatre Romea ( c. Hospital, 51) |Barcelona (Barcelonès)

La consellera de Cultura, Natàlia Garriga, participarà en la presentació del projecte Cap Butaca Buida, juntament amb la presidenta d'Adetca, Isabel Vidal; la presidenta de la CCMA, Rosa Romà; el director general d'Estratègia de Time Out a Espanya i França, Eduard Voltas; i Toni Albaladejo, membre de la junta encarregat del projecte.