La consellera de Territori, Ester Capella i Farré; el secretari de Mobilitat i Infraestructures, Marc Sanglas i Alcantarilla; i el president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), Toni Segarra i Barreto, presentaran dilluns, 18 de desembre els futurs trens de Ferrocarrils que donaran servei a la línia Lleida – Manresa a partir del 2025. Durant l’acte, es mostraran les imatges dels nous trens.


L’acte tindrà lloc a les 10,30 hores, al taller ferroviari del Pla de Vilanoveta de Lleida, amb accés des del carrer de l’Enginyer Pablo Agustín. També assistirà a l’acte el paer en cap de Lleida, Fèlix Larrossa i Piqué.

10:30|La consellera Capella presenta els futurs trens de Ferrocarrils que operaran el servei entre Lleida i Manresa. Taller ferroviari del Pla de Vilanoveta ( amb accés des del c. de l'Enginyer Pablo Agustín)|Lleida (Segrià)

La consellera de Territori, Ester Capella i Farré; el secretari de Mobilitat i Infraestructures, Marc Sanglas i Alcantarilla; i el president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), Toni Segarra i Barreto, presentaran els futurs trens de Ferrocarrils que donaran servei a la línia Lleida - Manresa a partir del 2025.