El conseller de Salut, Manel Balcells i Díaz, actualitzarà demà les dades de la campanya d’immunització dels nadons fins els 6 mesos contra el virus respiratori sincicial (VRS), que va començar a l’octubre. El VRS és un virus altament contagiós que es dissemina amb les secrecions nasofaríngies de les persones infectades o mitjançant les gotes de saliva, constituint una de les principals causes d’hospitalització en infants menors de 5 anys.

Acompanyaran el conseller Balcells, Carmen Cabezas Peña, secretària de Salut Pública; Antoni Soriano Arandes, pediatre de la Unitat de Malalties Infeccioses Pediàtriques de l’Hospital Universitari Vall d'Hebron i vocal de la Societat Catalana de Pediatria, i Marta Casquete Pérez, infermera de l’Equip d’atenció pediàtrica territorial de l’ICS a Granollers.

La roda de premsa serà demà a les 12:00 hores a la seu del Departament de Salut a Barcelona (Travessera de les Corts, 131-159, Pavelló Ave Maria).

Demanem confirmació d’assistència al correu electrònic premsa.salut@gencat.cat indicant nom i cognoms, mitjà i DNI.

La roda també es podrà seguir per YouTube: https://youtube.com/live/Ct8x5zEoPWk?feature=share

12:00|El conseller Balcells fa un primer balanç de la campanya d'immunització de nadons contra el virus respiratori sincicial (VRS). Departament de Salut. Pavelló Ave Maria ( trav. de les Corts, 131-159)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller de Salut, Manel Balcells i Díaz, actualitzarà les dades de la campanya d'immunització dels nadons fins als 6 mesos contra el virus respiratori sincicial (VRS), que va començar a l'octubre. Acompanyaran al conseller Carmen Cabezas Peña, secretària de Salut Pública; Antoni Soriano Arandes, pediatre de la Unitat de Malalties Infeccioses Pediàtriques de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron i vocal de la Societat Catalana de Pediatria, i Marta Casquete Pérez, infermera de l'Equip d'atenció pediàtrica territorial de l'ICS a Granollers.