Sala de premsa

La consellera Vilagrà presenta dilluns vinent els actes amb motiu del centenari de la ràdio a Catalunya

query_builder   18 desembre 2023 18:00

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera Vilagrà presenta dilluns vinent els actes amb motiu del centenari de la ràdio a Catalunya

La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà Pons, i el secretari de mitjans i Difusió, Oriol Duran, presentaran dilluns que ve, 18 de desembre, els actes amb motiu del centenari de la ràdio a Catalunya, que se celebrarà l'any vinent.

La roda de premsa tindrà lloc a les 18 hores al Palau de la Generalitat.

NOTA: Per cobrir aquesta roda de premsa cal disposar de l’acreditació de Palau o bé del carnet del mitjà, acompanyat del DNI. En cas de no disposar de cap d’aquests documents, caldrà enviar un correu electrònic a l’adreça comunicaciogovern.presidencia@gencat.cat indicant nom, cognoms, DNI, mitjà pel qual es treballa i tasca que s’hi desenvolupa.

Informació bàsica sobre protecció de dades del tractament

Responsable del tractament: Direcció de Serveis.

Finalitat: les dades es tracten per controlar els accessos als edificis de les dependències administratives del Departament de la Presidència i dels organismes que en depenen que estiguin dins del model d’accés del Departament de la Presidència i disposar d'informació sobre quines persones es troben físicament a les dependències esmentades, necessària per al control de la seguretat. Emetre i gestionar les acreditacions dels professionals de la comunicació per accedir a les instal·lacions del Departament de la Presidència amb l’objectiu de fer la cobertura informativa de les rodes de premsa i dels actes i esdeveniments que s’hi duguin a terme.

Drets de les persones interessades: podeu sol·licitar l’accés i la rectificació de les vostres dades, així com la supressió o la limitació del tractament quan sigui procedent. Procediment per exercir els vostres drets a la pàgina web del Departament de la Presidència.

Informació addicional (linkat a aquesta pàgina: https://presidencia.gencat.cat/ca/detalls/Article/Control-de-presencia

18:00|La consellera Vilagrà presenta els actes amb motiu del centenari de la ràdio a Catalunya. Palau de la Generalitat|Barcelona (Barcelonès)

  Emissió en directe

La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà Pons, i el secretari de mitjans i Difusió, Oriol Duran, presentaran els actes amb motiu del centenari de la ràdio a Catalunya, que se celebrarà l'any vinent.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia