L’acte comptarà amb el testimoni d’alguns dels projectes finançats


Drets Socials ha organitzat, demà a les 11h, un acte per presentar les grans línies d’inversió social del fons Next Generation EU a les comarques gironines. L’auditori Josep Irla (pl. Pompeu Fabra, 1) acollirà aquesta trobada, que estarà encapçalada pel conseller de Drets Socials, Carles Campuzano i Canadés, diversos representants del Departament, així com entitats i agents socials que compten amb projectes finançats amb aquests fons europeus.

El Departament de Drets Socials destina prop de 400 milions d’euros del fons Next Generation EU a finançar infraestructures i projectes socials que s’hauran d’implementar els propers anys. Es tracta d’una inversió històrica que ha de contribuir a equiparar Catalunya amb els països europeus més avançats pel que fa a protecció social.

11:00|El conseller Campuzano presenta la inversió social amb fons Next Generation EU a les comarques gironines. Auditori Josep Irla ( pl. Pompeu Fabra, 1)|Girona (Gironès)

El conseller de Drets Socials, Carles Campuzano i Canadés, presentarà la inversió social amb fons Next Generation EU a la vegueria de Girona. L'acompanyaran el secretari general del Departament, Oriol Amorós i March; el secretari d'Afers Socials i Famílies, Lluís Torrens i Mèlich; la secretària d'Infància, Adolescència i Joventut, Núria Valls i Carol; la directora territorial de Drets Socials a Girona, Helga Nuell i Turon, i altres càrrecs del Departament.