Demà, dimarts 19 desembre, a les 18 h, s’inaugurarà l’exposició “Parlar és a les teves mans. Llengua de signes catalana”, produïda per la Secretaria de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya.

La inauguració, que anirà a càrrec del director dels Serveis Territorials de Cultura, Josep Calataiud, es durà a terme a la sala de Juntes annexa al Pati de les Magnòlies de la seu de la Generalitat a Girona, i comptarà amb la conferència “La llengua de signes catalana. Una llengua gestual a la cerca del seu propi espai” de Xavier Moral, estudiós de la història de la llengua de signes catalana.

A continuació, cap a les 18.45 h, es farà una visita comentada a l’exposició que estarà ubicada a l’Espai Santa Caterina del mateix edifici de la Generalitat.

18:00|Inauguració a Girona de l'exposició 'Parlar és a les teves mans. Llengua de signes catalana'. Sala de Juntes i Espai Santa Caterina de l'edifici de la Generalitat a Girona ( pl. Pompeu Fabra, 1)|Girona (Gironès)

El director dels Serveis Territorials de Cultura, Josep Calataiud, inaugurarà l'exposició Parlar és a les teves mans. Llengua de signes catalana, produïda per la Secretaria de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya. La directora dels Serveis Territorials a Girona, Marta Casacuberta Solà, assistirà a l'acte.