1. La consellera Simó atendrà els mitjans de comunicació després de la trobada

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, ha convocat una reunió de treball sobre educació demà, a les 18 hores, amb els grups parlamentaris al Palau de la Generalitat.

La trobada serà a porta tancada, però els mitjans en podran prendre imatges a l’inici.

Un cop finalitzada la reunió, la consellera d’Educació, Anna Simó i Castelló, atendrà els mitjans de comunicació. Posteriorment, també ho faran els representants dels grups parlamentaris.


Nota: Per cobrir informativament l’acte caldrà disposar de l’acreditació de Palau o bé el carnet del mitjà acompanyat del DNI. En cas contrari, caldrà enviar un correu electrònic a l’adreça premsa.president@gencat.catindicant nom, cognoms, DNI, mitjà pel qual es treballa i tasca que s’hi desenvolupa.


Responsable del tractament: Direcció de Serveis.

Finalitat: les dades es tracten per controlar els accessos als edificis de les dependències administratives del Departament de la Presidència i dels organismes que en depenen que estiguin dins del model d’accés del Departament de la Presidència i disposar d'informació sobre quines persones es troben físicament a les dependències esmentades, necessària per al control de la seguretat. Emetre i gestionar les acreditacions dels professionals de la comunicació per accedir a les instal·lacions del Departament de la Presidència amb l’objectiu de fer la cobertura informativa de les rodes de premsa i dels actes i esdeveniments que s’hi duguin a terme.

Drets de les persones interessades: podeu sol·licitar l’accés i la rectificació de les vostres dades, així com la supressió o la limitació del tractament quan sigui procedent. Procediment per exercir els vostres drets a la pàgina web del Departament de la Presidència.

Informació addicional

18:00|Reunió de treball sobre educació a Palau amb els grups parlamentaris . Palau de la Generalitat (entrada pel c. Sant Sever) |Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, ha convocat una reunió de treball sobre educació amb els grups parlamentaris al Palau de la Generalitat. La trobada serà a porta tancada, però els mitjans en podran prendre imatges a l'inici.

Un cop finalitzada la reunió, la consellera d'Educació, Anna Simó i Castelló, atendrà els mitjans de comunicació. Posteriorment, també ho faran els representants dels grups parlamentaris.

Nota: Per cobrir aquests actes cal disposar de l'acreditació de Palau o bé del carnet del mitjà, acompanyat del DNI. En cas de no disposar de cap d'aquests documents, caldrà enviar un correu electrònic a premsa.president@gencat.cat indicant nom, cognoms, DNI, mitjà pel qual es treballa i tasca que s'hi desenvolupa.

Informació sobre la política de protecció de dades