El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena i Garcia, acompanyat del Comissari en Cap dels Mossos d’Esquadra, Eduard Sallent i Peña, presentarà 103 nous vehicles per al cos de Mossos d’Esquadra aquest divendres, 22 de desembre, a les 9.30 hores, al Circuit de Barcelona-Catalunya (Carrer Mas Moreneta, s/n, Montmeló).

El conseller coneixerà de primera mà les prestacions i equipament de la flota dels nous vehicles de la divisió de Trànsit de Mossos d’Esquadra i farà la presentació de 103 nous vehicles als agents, moment en què atendrà els mitjans de comunicació.

Els mitjans interessats a cobrir l’atenció als mitjans han d’adreçar un correu electrònic per acreditar-se a comunicacio.interior@gencat.cat indicant el seu nom, cognoms, DNI, mitjà al qual pertanyen i model i matrícula del vehicle abans de demà dijous a les 18.00 h.


09:30|El conseller Elena presenta 103 nous vehicles de la divisió de Trànsit de Mossos. Circuit de Barcelona-Catalunya (C. Mas Moreneta, s/n)|Montmeló (Vallès Oriental)

El conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena i Garcia, acompanyat del Comissari en Cap dels Mossos d'Esquadra, Eduard Sallent i Peña, presentarà 103 nous vehicles per al cos de Mossos d'Esquadra.