Sala de premsa

L'Institut de Medicina Legal i Ciències Forenses de Catalunya presenta per primer cop la Memòria d'activitat

query_builder   21 desembre 2023 10:00

settings_input_antenna Convocatòria

L'Institut de Medicina Legal i Ciències Forenses de Catalunya presenta per primer cop la Memòria d'activitat

El director de l’Institut de Medicina Legal i Ciències Forenses de Catalunya (IMLCFC), Eneko Barbería Marcalain, presentarà en roda de premsa aquest dijous, 21 de desembre, la Memòria d’activitat de 2022.

L’IMLCFC ha començat a potenciar la medicina preventiva i les polítiques socials. Per primer cop, s’anunciaran dades noves, es contextualitzaran en l’àmbit de la salut i s’anunciaran les properes línies estratègiques.

La roda de premsa es farà a les 10h a la seu de l’Institut de Medicina Legal i Ciències Forenses, a la sala d’actes de la planta principal.


Nota: per cobrir informativament aquest acte, cal que us acrediteu enviant un correu a l’adreça premsa.justicia@gencat.cat indicant-hi el nom i cognoms, DNI i el mitjà pel qual treballeu durant el dia d’avui. Per tal de poder accedir a l’acte, cal ser a les 09.40 h a l’entrada principal.ACTE:

Presentació de la Memòria d’activitat de 2022 de l’IMLCFC

DIA:

Dijous, 21 de desembre de 2023

HORA:

09.40 h: Accés mitjans

10.00 h: Inici de la roda de premsa

LLOC:

Gran Via de les Corts Catalanes, 111 (Barcelona)

10:00| Presentació de la memòria d'activitat de 2022 de l'IMLCFC. Gran Via de les Corts Catalanes, 111|Barcelona (Barcelonès)

El director de l'Institut de Medicina Legal i Ciències Forenses de Catalunya (IMLCFC), Eneko Barbería Marcalain, presentarà en roda de premsa la memòria d'activitat de 2022.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia