El director de l’Institut de Medicina Legal i Ciències Forenses de Catalunya (IMLCFC), Eneko Barbería Marcalain, presentarà en roda de premsa aquest dijous, 21 de desembre, la Memòria d’activitat de 2022.

L’IMLCFC ha començat a potenciar la medicina preventiva i les polítiques socials. Per primer cop, s’anunciaran dades noves, es contextualitzaran en l’àmbit de la salut i s’anunciaran les properes línies estratègiques.

La roda de premsa es farà a les 10h a la seu de l’Institut de Medicina Legal i Ciències Forenses, a la sala d’actes de la planta principal.


Nota: per cobrir informativament aquest acte, cal que us acrediteu enviant un correu a l’adreça premsa.justicia@gencat.cat indicant-hi el nom i cognoms, DNI i el mitjà pel qual treballeu durant el dia d’avui. Per tal de poder accedir a l’acte, cal ser a les 09.40 h a l’entrada principal.



ACTE:

Presentació de la Memòria d’activitat de 2022 de l’IMLCFC

DIA:

Dijous, 21 de desembre de 2023

HORA:

09.40 h: Accés mitjans

10.00 h: Inici de la roda de premsa

LLOC:

Gran Via de les Corts Catalanes, 111 (Barcelona)

10:00| Presentació de la memòria d'activitat de 2022 de l'IMLCFC. Gran Via de les Corts Catalanes, 111|Barcelona (Barcelonès)

El director de l'Institut de Medicina Legal i Ciències Forenses de Catalunya (IMLCFC), Eneko Barbería Marcalain, presentarà en roda de premsa la memòria d'activitat de 2022.