El conseller Carles Campuzano i Canadés es reunirà demà a Madrid amb els titulars dels ministeris del Govern espanyol amb competències que afecten el Departament de Drets Socials. Concretament, es trobarà a les 10h amb la ministra de Joventut i Infància, Sira Rego; i a les 12.30h, ho farà amb el ministre de Drets Socials, Consum i Agenda 2030, Pablo Bustinduy Amador (paseo del Prado, 18-20).

A les 14h, Campuzano es traslladarà a la Delegació del Govern de la Generalitat de Catalunya a Madrid (c. Alcalá, 44) on atendrà els mitjans de comunicació per valorar les reunions i explicar les qüestions que s’hi hagin abordat.

Els mitjans interessats en cobrir les declaracions del conseller caldrà que confirmin assistència, abans de les 11h, amb un correu electrònic a comunicacio.dretssocials@gencat.cat


14:00|El conseller Campuzano fa un viatge oficial a Madrid. Delegació del Govern de la Generalitat de Catalunya a Madrid (c. Alcalá, 44)|Madrid (Espanya)

El conseller de Drets Socials, Carles Campuzano i Canadés, es reunirà amb la ministra de Joventut i Infància i el ministre de Drets Socials, Consum i Agenda 2030. En acabar les reunions, cap a les 14h, Campuzano atendrà els mitjans de comunicació a la seu de la Delegació de la Generalitat de Catalunya a Madrid. El delegat del Govern a Madrid, Joan Capdevila, acompanyarà al conseller.