• Enguany se celebra la 32a edició amb vint-i-vuit guardonats

• Amb aquests premis el Govern reconeix les iniciatives més innovadores en comerç de proximitat i als establiments comercials amb més de cent anys d’antiguitat i activitat ininterrompuda


El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, acompanyat del conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, lliuraran demà, 11 de gener els Premis Nacionals de Comerç i Premis Nacionals als Establiments Comercials Centenaris.

L’acte de lliurament de guardons se celebrarà a les 17 hores a l’Auditori del Palau de la Generalitat i s’iniciarà amb un parlament del conseller Torrent. A continuació, es farà el lliurament dels Premis als Establiments Centenaris, que enguany s’atorguen a 21 comerços de 100 anys, un mercat municipal, 7 establiments de 150 anys d’història i un reconeixement pòstum al propietari del bar Pinotxo. Tot seguit, el president lliurarà els Premis Nacionals de Comerç, que inclouen els reconeixement a la Iniciativa Col·lectiva Territorial, al comerç més sostenible, més innovador i el Premi Nacional de Comerç. Clourà l’acte el president Aragonès amb un parlament.

Nota: Per cobrir informativament aquest acte caldrà disposar del carnet de premsa del Palau o bé el carnet del mitjà acompanyat del DNI. En cas contrari, cal acreditar-se prèviament davant aquest Gabinet de premsa enviant un correu a l’adreça premsa.president@gencat.cat indicant nom, cognoms, DNI i mitjà pel qual es treballa.

17:00|Lliurament dels Premis Nacionals de Comerç i els Premis Nacionals als Establiments Comercials Centenaris. Palau de la Generalitat (entrada pel c. Sant Sever)|Barcelona - Palau de la Generalitat (Barcelonès)

  Emissió en directe

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, acompanyat del conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, lliuraran demà, 11 de gener els Premis Nacionals de Comerç i Premis Nacionals als Establiments Comercials Centenaris.

L'acte de lliurament de guardons se celebrarà a l'Auditori del Palau de la Generalitat i s'iniciarà amb un parlament del conseller Torrent. A continuació, es farà el lliurament dels Premis als Establiments Centenaris, que enguany s'atorguen a 21 comerços de 100 anys, un mercat municipal, 7 establiments de 150 anys d'història i un reconeixement pòstum al propietari del bar Pinotxo. Tot seguit, el president lliurarà els Premis Nacionals de Comerç, que inclouen els reconeixement a la Iniciativa Col·lectiva Territorial, al comerç més sostenible, més innovador i el Premi Nacional de Comerç. Clourà l'acte el president Aragonès amb un parlament.