1. El conseller d’interior, Joan Ignasi Elena, acompanyarà el cap de l’Executiu en aquest acte que celebrarà a la Seu Vella de Lleida
  2. En el decurs de la commemoració es reconeixerà la trajectòria professional dels membres del Cos

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, acompanyat del conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena i Garcia, presidirà demà divendres, 12 de gener, l’acte del Dia del Cos d’Agents Rurals, que se celebrarà a les 11 hores, a la Seu Vella de Lleida. També intervindrà a l’acte l’inspector en cap del Cos d’Agents Rurals, Josep Antoni Mur.

Durant la celebració es reconeixerà la trajectòria professional dels membres del Cos i també es farà un homenatge als agents morts en acte de servei al llarg de la història d’aquest Cos.

Aquest acte, que recupera la commemoració del Dia dels Agents Rurals, excepcionalment s’organitza el mes de gener a Lleida en reconeixement i homenatge als agents Xavier Ribes i David Iglesias, assassinats el 21 de gener de 2017 a Aspa (Segrià) en l’exercici de les seves funcions.

Hi haurà parlaments del president, el conseller i l’inspector en cap del Cos d’Agents Rurals.


Nota: Els mitjans de comunicació caldrà que s’acreditin abans d’avui dijous 11 de gener a les 19:00 hores a comunicacio.interior@gencat.cat . Caldrà indicar el nom, cognoms i DNI de la persona, la tasca que fa i el nom del mitjà.

Per accedir a l’acte caldrà recollir l’acreditació a l’Àrea de Comunicació, a la porta del recinte, abans de les 10.45 hores.

11:00|Acte del Dia del Cos d'Agents Rurals. Seu Vella de Lleida|Lleida (Segrià)

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, acompanyat del conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena i Garcia, i l'inspector en cap del Cos d'Agents Rurals, Josep Antoni Mur, presidirà l'acte del Dia del Cos d'Agents Rurals.