La secretària general de l’Esport i de l’Activitat Física, Anna Caula, i el president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), Toni Segarra, presentaran demà dimarts, dia 16 de gener, la Copa del Món d'Esquí de Muntanya de la ISMF que se celebrarà els dies 27 i 28 de gener a l'estació de Boí Taüll, a l'Alta Ribagorça.

L'acte, que tindrà lloc a les 11 del matí a l'Espai Provença d'FGC, també comptarà amb la presència del director del Consell Català de l'Esport, Aleix Villatoro; del director d'FGC Turisme, Toni Sanmartí; i el director de l'estació de Boí Taüll, David Ros, així com autoritats del territori i de les federacions esportives implicades.

Es prega confimació a premsa@fgc.cat.

11:00|Presentació de la Copa del Món d'Esquí de Muntanya que se celebrarà a Boí Taüll. Espai Provença. Estació FGC Provença (entrada pel c. Rosselló, 219, cantonada amb c. Balmes)|Barcelona (Barcelonès)

La secretària general de l'Esport i de l'Activitat Física, Anna Caula, i el president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), Toni Segarra, presentaran la Copa del Món d'Esquí de Muntanya de la ISMF que se celebrarà els dies 27 i 28 de gener a l'estació de Boí Taüll, a l'Alta Ribagorça.