El conseller de Salut, Manel Balcells i Díaz, presentarà dilluns vinent 15 de gener en roda de premsa el balanç de resultats d’activitat de donació i trasplantaments d’òrgans, teixits i cèl·lules de 2023, que ha estat un any de rècord en donació i trasplantament a Catalunya.

El conseller estarà acompanyat pel director de l’Organització Catalana de Trasplantaments (OCATT), Jaume Tort; per Núria Masnou, metgessa intensivista i coordinadora de trasplantaments de l’Hospital Josep Trueta de Girona, i per Ona Alsina, trasplantada de cor l’any 2023.

La roda de premsa començarà a les 11.30 hores a la sala d’actes del Departament de Salut (Travessera de les Corts, 131-159, pavelló Ave Maria).

Demanem confirmació d’assistència abans de dilluns 15 a les 10.00 hores al correu electrònic: premsa.salut@gencat.cat

La roda de premsa també es podrà seguir per Youtube: https://youtube.com/live/ru8WWBHjMks?feature=share

11:30|El conseller Balcells presenta el balanç d'activitat de donació i trasplantaments d'òrgans, teixits i cèl·lules de l'any 2023. Departament de Salut. Pavelló Ave Maria ( trav. de les Corts, 131-159)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller de Salut, Manel Balcells i Díaz, presentarà el balanç de resultats d'activitat de donació i trasplantaments d'òrgans, teixits i cèl·lules de 2023, que ha estat un any de rècord en donació i trasplantament a Catalunya. Estarà acompanyat pel director de l'Organització Catalana de Trasplantaments (OCATT), Jaume Tort; per Núria Masnou, metgessa intensivista i coordinadora de trasplantaments de l'Hospital Josep Trueta de Girona, i per Ona Alsina, trasplantada de cor l'any 2023.