• La roda de premsa es farà al Museu Nacional d’Art de Catalunya a partir de les 16.30 hores

• A l’acte també hi participaran el director del MNAC, Pepe Serra, i el gerent de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron, Albert Salazar, entre d’altres

El conseller de Salut, Manel Balcells i Díaz, participarà dimarts, 16 de gener, en la roda de premsa de presentació del programa ‘Obrint Portes’, destinat a adolescents amb càncer i impulsat pel Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC) i l’Hospital Universitari Vall d’Hebron.

A la roda de premsa, que es farà al MNAC a partir de les 16.30 hores, també intervindrà el director del museu, Pepe Serra, i el gerent de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron, el Dr. Albert Salazar. A més, comptarà amb l’explicació dels professionals responsables del projecte, Guillem d’Efak, cap de Programes Públic i comunicació del MNAC, i Carlota Aguilera, membre del Servei d’Oncologia i Hematologia Pediàtriques de Vall Hebron, així com també amb el testimoni dels pacients i les seves famílies.

En acabar la roda de premsa, els mitjans podran visitar el taller on els nois i noies estan enllestint la seva obra i es podran agafar imatges i fer-los entrevistes.

16:30|El conseller Balcells participa en la presentació del programa 'Obrint Portes' destinat a adolescents amb càncer. Museu Nacional d'Art de Catalunya (av. dels Muntanyans, s/n)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller de Salut, Manel Balcells i Díaz, participarà en la roda de premsa de presentació del programa Obrint Portes, destinat a adolescents amb càncer i impulsat pel Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC) i l'Hospital Universitari Vall d'Hebron. A la roda de premsa també intervindrà el director del museu, Pepe Serra, i el gerent de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron, el Dr. Albert Salazar. A més, comptarà amb l'explicació dels professionals responsables del projecte, Guillem d'Efak, cap de Programes Públic i comunicació del MNAC, i Carlota Aguilera, cap del Servei d'Oncologia i Hematologia Pediàtriques de Vall Hebron, així com també amb el testimoni dels pacients i les seves famílies.