El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, clourà demà l’acte de presentació d’un nou indicador del Govern per conèixer el benestar de la ciutadania, a les 18.00 hores al Convent dels Àngels (plaça dels Àngels, número 5). A l’acte també hi participarà la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà Pons.

Abans, a les 16.30 hores, al mateix Convent dels Àngels, es farà un brífing als mitjans de comunicació per explicar els detalls d’aquest nou indicador i els resultats que s’han obtingut. El brífing anirà a càrrec de la directora general d’Anàlisi i Prospectiva, Beth Espinalt, i la científica titular a l’Institut d’Anàlisi Econòmica del CSIC, Ada Ferrer.

18:00|Presentació de l'indicador de Benestar Subjectiu. Convent dels Àngels (plaça dels Àngels, número 5)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, clourà la presentació d'un nou indicador del Govern per conèixer el benestar de la ciutadania. Participaran en l'acte la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà Pons, i la directora general d'Anàlisi i Prospectiva, Beth Espinalt. També hi assistiran la consellera de Justícia, Drets i Memòria, Gemma Ubasart i González; el conseller de Drets Socials, Carles Campuzano i Canadés; la secretària d'Igualtats, Mireia Mata i Solsona; la directora general de Cures, Organització del Temps i Equitat en els Treballs, Núria Vergés Bosch; la secretària d'Infància, Adolescència i Joventut, Núria Valls i Carol; el secretari d'Afers Socials i Famílies, Lluís Torrens i Mèlich; la directora general de Pressupostos, Esther Pallarols; la directora general d'Anàlisi i Prospectiva Econòmica, Marta Curto; el director de Bon Govern, Innovació i Qualitat Democràtiques, Jaume López Hernández, i el de Mitjans de Comunicació, Jordi del Río.