1. L’objectiu del nou model és intensificar el treball amb la ciutadania, reforçar el vincle amb les empreses, propiciar polítiques d’ocupació adaptades a cada territori i prioritzar els col·lectius en situació de major vulnerabilitat

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, presidirà demà, dimecres 17 de gener, la presentació del Pla de transformació del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC). L’acte tindrà lloc a les 11:30h al Recinte Modernista de Sant Pau de Barcelona.

El president estarà acompanyat pel conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió; el secretari de Treball, Enric Vinaixa i Bonet; el director general del SOC, Juan José Torres i López; i els màxims representants de les principals organitzacions sindicals (UGT i CCOO), patronals (Foment del Treball i Pimec) i municipalistes (FMC i ACM) de Catalunya.

El nou model, que el SOC preveu desplegar al llarg dels propers quatre anys, es fonamenta en quatre objectius principals: intensificar el treball amb la ciutadania, posant les persones al centre; reforçar el vincle amb les empreses; propiciar polítiques d’ocupació adaptades a cada territori i prioritzar la tasca amb els col·lectius en situació de major vulnerabilitat.

11:30|Presentació del Pla de transformació del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya. Recinte modernista de Sant Pau (c. de Sant Antoni Maria Claret, 167)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, acompanyat pel conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, presidirà la presentació del Pla de transformació del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC).