El director del Consell Català de l’Esport, Aleix Villatoro, presidirà demà dijous, a dos quarts de dotze del migdia, al Palau Robert de Barcelona, la presentació del Freeride World Tour Baqueira Beret 2024.

L'esdeveniment, que tindrà lloc del 27 de gener a l’1 de febrer a l’estació aranesa, compta amb el suport de la Secretaria General de l'Esport i de l'Activitat Física (SGEAF), Movistar, InPost, Ajuntament de Naut Aran i Conselh Generau d'Aran, a més de la col·laboració de la Real Federación Española de Deportes de Invierno (RFEDI) i la Federació Catalana d'Esports d'Hivern (FCEH).

A banda d’Aleix Villatoro, també hi intervindran Xavi Ubeira, director comercial de Baqueira Beret; May Peus, president de la RFEDI; David Samper, president de la FCEH, i els esportistes catalans que participaran en la prova.

*Us demanem confirmació d’assistència a l’adreça premsa@fceh.cat, indicant nom, cognoms i mitjà.

11:30|Presentació del Freeride World Tour Baqueira Beret 202. Cotxeres del Palau Robert ( pg. de Gràcia, 107)|Barcelona (Barcelonès)

El director del Consell Català de l'Esport, Aleix Villatoro, presidirà la presentació del Freeride World Tour Baqueira Beret 2024.