1. L'acte se celebrarà a les 10 h a l’Auditori Josep Irla de la seu de la Generalitat de Catalunya
  2. A les 12 hores es farà una atenció als mitjans

La consellera de la Presidència de la Generalitat de Catalunya, Laura Vilagrà Pons; el president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer; i la presidenta del Consell Departamental dels Pirineus Orientals, Hermeline Malherbe, inauguraran aquest dijous, 18 de gener, a les 10.00 h, la jornada de presentació de l’Àrea Funcional de l’Espai Català Transfronterer (EsCaT) i de la 1a convocatòria de projectes estructurants, a l’Auditori Josep Irla de la seu de la Generalitat de Catalunya a Girona (plaça Pompeu Fabra, 1)

La delegada del Govern a Girona, Laia Cañigueral, donarà la benvinguda als assistents a l’acte.

Durant la jornada es presentarà l’Àrea Funcional de l’Espai Català Transfronterer, una de les àrees funcionals creades en el marc del programa europeu de cooperació transfronterera POCTEFA 2021- 2027, promoguda per la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Girona i el Département des Pyrénées- Orientales.

També s’explicarà la 1a convocatòria de projectes estructurants, que té per objectiu cofinançar projectes estructurants que siguin capaços de contribuir a millorar la qualitat de vida dels ciutadans de l’Espai Català Transfronterer i amb un impacte significatiu en el territori.

A les 12 hores, els representants de les tres institucions faran una atenció als mitjans al Vestíbul Institucional Narcisa de Caramany i Fontdevila de la mateixa seu de la Generalitat a Girona.

10:00|La consellera Vilagrà inaugura la jornada de presentació de l'Àrea Funcional de l'Espai Català Transfronterer . Auditori Josep Irla de la seu de la Generalitat de Catalunya a Girona (pl. Pompeu Fabra, 1)|Girona (Gironès)

La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà Pons; el president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer; i la presidenta del Consell Departamental dels Pirineus Orientals, Hermeline Malherbe, inauguraran la jornada de presentació de l'Àrea Funcional de l'Espai Català Transfronterer (EsCaT) i de la 1a convocatòria de projectes estructurants. Posteriorment, a les 12 h, els representants de les tres institucions faran una atenció als mitjans al Vestíbul Institucional Narcisa de Caramany i Fontdevila de la mateixa seu de la Generalitat. La delegada del Govern a Girona, Laia Cañigueral, i la directora territorial de Drets Socials a Girona, Helga Nuell i Turon, assistiran a l'acte.