1. El secretari d’Empresa i Competitivitat i conseller delegat d’ACCIÓ, el director de l'Institut Català de les Empreses Culturals i el director de la Barcelona Music Lab oferiran una roda de premsa a les 11 h a la seu d’ACCIÓ a Barcelona

Demà divendres, 19 de gener, el Govern i la Fundació Barcelona Music Lab presentaran en roda de premsa el primer estudi que radiografia totes les indústries que treballen en l'àmbit de la música a Catalunya. Elaborat per ACCIÓ en col·laboració amb la Barcelona Music Lab, el document aporta indicadors com el volum de negoci, el nombre d’empreses i els llocs de treball que genera aquesta indústria, així com les principals tendències i oportunitats per a les empreses catalanes.

La presentació de l’estudi, que tindrà lloc a les 11:00 h a la seu d’ACCIÓ a Barcelona, anirà a càrrec del secretari d’Empresa i Competitivitat i conseller delegat d’ACCIÓ, Albert Castellanos i Maduell; el director de l’ICEC, Edgar Garcia Casellas, i el director de la Barcelona Music Lab, Miquel Curanta i Girona.

11:00|El Govern i Barcelona Music Lab presenten un estudi sobre l'ecosistema de la música a Catalunya. ACCIÓ (Passeig de Gràcia 129, Barcelona)|Barcelona (Barcelonès)

El secretari d'Empresa i Competitivitat i conseller delegat d'ACCIÓ, Albert Castellanos i Maduell, el director de l'ICEC, Edgar Garcia Casellas, i el director de la Barcelona Music Lab, Miquel Curanta i Girona presentaran el primer estudi que radiografia totes les indústries que treballen en l'àmbit de la música a Catalunya.