La consellera de Territori, Ester Capella i Farré, visitarà demà, 19 de gener, les obres que el Departament està executant per a millorar la seguretat viària i la funcionalitat a la C-35. Els treballs inclouen la construcció d’un nou tram de 2+1 i una via ciclista entre Sant Celoni i Riells i Viabrea.


La visita s’iniciarà, a les 16,30 hores, a la C-35 a l’altura del polígon industrial de Gualba (carrer del Torrent de Terrades). A l’acte hi assistiran representants dels Ajuntaments de la zona i el secretari de Mobilitat i Infraestructures, Marc Sanglas i Alcantarilla.


Punt de trobada: https://maps.app.goo.gl/qsq3SUXx87796pHcA


16:30|La consellera Capella visita les obres del nou tram de 2+1 i via ciclista a l'eix de la C-35. Polígon industrial de Gualba ( ctra. C-35)|Gualba (Vallès Oriental)

La consellera de Territori, Ester Capella i Farré, visitarà les obres que el Departament està executant per a millorar la seguretat viària i la funcionalitat a la C-35. Els treballs inclouen la construcció d'un nou tram de 2+1 i una via ciclista entre Sant Celoni i Riells i Viabrea.