1. El titular d’Empresa i Treball i el director general de l’ISE mantindran una reunió de treball i posteriorment atendran els mitjans de comunicació


El proper dilluns 22 de gener, el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, donarà a conèixer els detalls de la participació de les empreses catalanes en l’edició d’enguany de l’Integrated Systems Europe (ISE), el congrés més important del món del sector audiovisual. Ho farà juntament amb el director general de l’ISE, Mike Blackman. Prèviament, Torrent i Blackman mantindran una reunió per analitzar la prèvia de l’esdeveniment, que obrirà les seves portes a partir del 30 de gener.

Els mitjans gràfics podran fer un mut de la reunió a les 12:00h i l’atenció als mitjans serà a les 12:15h. La trobada tindrà lloc a la seu del departament i d’ACCIÓ (Passeig de Gràcia, 129).


12:00|El conseller Torrent i Mike Blackman anuncien els detalls de la presència catalana a l'ISE 2024. Departament d'Empresa i Treball ( pg. de Gràcia, 129)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, donarà a conèixer els detalls de la participació de les empreses catalanes en l'edició d'enguany de l'Integrated Systems Europe (ISE), el congrés més important del món del sector audiovisual. Ho farà juntament amb el director general de l'ISE, Mike Blackman.