Divendres 26 de gener, a les 12 hores, la consellera de Cultura, Natàlia Garriga i Ibáñez, i la consellera de Territori, Ester Capella i Farré, visitaran la recent restauració de l’església de la Cartoixa d’Escaladei, al Priorat. A la visita també hi assistiran l’alcaldessa de la Morera del Montsant, Meritxell Martorell, i el secretari d’Estat d’Habitatge i Agenda Urbana, David Lucas.

El projecte de recuperació i rehabilitació de l’església posa punt final a un ambiciós programa de recerca i recuperació d’un dels conjunts monumentals més importants de Catalunya, el qual ha durat gairebé 4 anys.

L’acte inaugural comptarà també amb l’assistència d’altres alcaldes del Priorat i de representants de les principals entitats i associacions de la comarca. Durant l’acte, es farà una visita a càrrec dels arquitectes responsables del projecte.

Els mitjans interessats a cobrir l'acte hauran d'acreditar-se a premsa.cultura@gencat.cat.

12:00|Les conselleres Garriga i Capella visitaran la recent restauració de l'església de la Cartoixa d'Escaladei. Rambla de la Cartoixa, s/n, 43379, Escaladei|La Morera de Montsant (Priorat)

La consellera de Cultura, Natàlia Garriga i Ibáñez, i la consellera de Territori, Ester Capella i Farré, visitaran la recent restauració de l'església de la Cartoixa d'Escaladei, al Priorat. A la visita també hi assistiran el delegat del Govern a Tarragona, Àngel Xifré Arroyo; l'alcaldessa de la Morera del Montsant, Meritxell Martorell, i el secretari d'Estat d'Habitatge i Agenda Urbana, David Lucas.